Suomen suurin kisastudio kansalaistorilla

Helsingin ydinkeskustassa sijaitseva Kansalaistori muuntautuu EM-kisojen ajaksi Suomen suurimmaksi kisastudioksi ja Susifanien olohuoneeksi – Helsingin Sudenpesäksi. Kaikki Susijengin ottelut näytetään asiantuntevan pregame –osuuden jälkeen isolta skriiniltä ja viereinen ruoka- ja juoma-alue pitää katsojat tyytyväisinä tunnelmallisessa kesäillassa.

Ohjelmaa pienille ja suurille korisfaneille

Sudenpesän ohjelma on rakennettu koripallon ympärille ja kaiken ytimessä ovat klo 20.00 alkavat Suomen pelit (Islanti-peli 20.45). Pelien jättiskriiniltä seuraamisen lisäksi luvassa on monipuolista ohjelmaa pitkin päivää – kaikenikäisille.

Arkiaamuina Sudenpesän koriskentät valtaavat koululaiset kaupungin ja koripalloseurojen yhteistyössä järjestämissä aktiviteeteissa ja iltapäivällä koko alue avautuu kaiken susikansan yhteiseksi fanialueeksi. 

Tunnelma nousee kattoon viimeistään klo 17 kun Toni Immosen isännöimä pregame show perkaa päivän pelin studiovieraiden johdolla Sudenpesän lavalta ennen pelien alkua. Lavaohjelman mennessä tauolle tunnelmasta pitää huolta DJ RNo.

Viikon aikana kaikille avoimen Sudenpesän karnevaalitunnelmaa ovat luomassa mm. Sami Hedberg, Mikko Von Hertzen, Kikattava Kakkiainen sekä iso kasa korisjulkkiksia Pregame show’ssa.

Tori on varustettu myös omalla kattavalla anniskelualueella sekä ruokaravintolapalveluilla yleisön viihtyvyyden takaamiseksi.

 

Lapsiperheisiin erityishuomio

Koripallo on koko perheen laji ja Sudenpesästä löytyy luonnollisesti aktivointipisteitä kaikenikäisille. Nuorille ja koululaisille suunnattujen koripallokenttien lisäksi alueella on oma perheen pienempien puuha-alue ja viikonloppuna lapsille suunnattuja esiintyjiä.

Lasten oma puuha-alue on auki joka päivä keskellä tapahtuma-aluetta. Alueella perheen pienimmät pääsevät askartelemaan ohjatusti mm. fanilippuja- ja pinssejä sekä ottamaan oman koripallo-aiheisen kasvomaalauksen.

Viikonlopun lastentapahtuman iloittelusta vastaavat mm. Kikattava Kakkiainen, Klovni Dodo sekä kolmimetrinen ilmapallotaikuri!


Yleisinfo

>> Lataa tästä kartta PDF-muodossa

Kansalaistori

Kansalaistori on Musiikkitalon ja Kiasman vieressä sijaitseva puistoalue Helsingin keskustassa. Torille on lyhyt kävelymatka sekä rautatieasemalta että Kampin linja-autoterminaalista.

Käyntiosoite: Eero Erkon katu, 00100 Helsinki

Aukioloajat

Ark. 15 - 22 (ke 23 asti)

Viikonloppuna 11 – 22

Sisäänkäynti sekä Sanomatalon että Finlandia-talon päädystä.

Lisäksi fanialueen edustalla sijaitsevat koripallokentät ovat avoinna kaikille halukkaille 17-22 arkisin ja 9-22 viikonloppuna.

Kielletyt esineet ja aineet

Alueelle ei saa tuoda alkoholia, huumausaineita, lasipulloja, ampuma- ja teräsaseita eikä minkäänlaisia vahingoittamiseen tarkoitettuja välineitä, monitoimityökaluja, räjähteitä, ilotulitteita, soihtuja, laserosoittimia, valotikkuja ja aerosoleja (esim. hiuslakka).

Myöskään sateenvarjoja ei saa tuoda alueelle, joten ota varjon sijaan mukaan sadetakki. 

Tupakointi tapahtuu anniskelualueella.